Så skapar du ett event och maxar bloggen och internetföretaget

För att lyckas som internetföretagare och bloggare räcker det inte alltid att bara finnas på nätet. Du kan verkligen maximera dina möjligheter att lyckas genom att skapa event IRL.

Träffas IRL

Om du vill bygga upp ett stort internetföretag, verkligen bli en bloggare eller marknadsföringskonsult som det är värt att lyssna på, så måste du även ta steget ut i den fysiska världen. Idag är det många som vill kunna arbeta heltid eller tjäna extra pengar genom att jobba mot nätet. Det här är en stor och lukrativ marknad som du kan använda dig av. Om du har lyckats starta en framgångsrik blogg, webbshop, är skicklig på marknadsföring eller om du har något annat slags företag, så är det riktigt smart att skapa event. Genom att hålla i event kommer du både att kunna tjäna mer pengar, få mer kunder, men också att lära känna mycket mer folk och ha väldigt roligt. Ditt första event kan du arrangera tillsammans med andra bloggare eller företagare. Lättast är om du hyr ett konferens- eller mötesrum i Stockholm city hos Helio.

Ditt event

Människor älskar att gå på konferenser och liknande event: att få nätverka och lära sig intressanta saker. Fråga dig vad du eller dina samarbetspartners är skickliga på. Vad har du lyckats med? På vilket sätt har andra nytta av din kunskap? Dra ihop ett gäng och skapa en minikonferens där ni hjälper intresserade blivande bloggare och internetentreprenörer att komma igång. Istället för att bara sitta på nätet hemma i soffan, så ger ni intresserade personer en möjlighet att träffa likasinnade, få nätverka och lära sig nya saker. Det här kommer att hjälpa dig om du till exempel vill starta onlinekurser, sälja böcker eller helt enkelt vill att din blogg och webbshop ska växa. Förutom att du kommer att få göra något väldigt roligt, förstås.