Gör din skrivhörna till en personlig oas

Att skriva blogg kan vara enkelt och svårt, beroende på tusentals faktorer. I den bästa av stunder känns det som att man kan skriva var som helst och att allt runtomkring försvinner – bara inspirationen och kreativiteten existerar. Men vi vet också att det ibland kommer svackor. Huvudet känns tungt, kaffet råkar ta slut när du som mest behöver det och det är svårt att komma igång. Då kan det vara bra att maximera förutsättningarna att komma tillbaka!

Ett enkelt men bra tips är att skapa en bra arbetsmiljö. Fördelen med egen skrivarlya, skrivhörn eller kontor är att du kan designa utifrån dina egna preferenser, utan kollegor att ta hänsyn till! Vill du ha turkos-rosa väggar så kör på. Kanske vill du ha din tv-spelssamling i bokhyllan istället för böcker? Du bestämmer.

Ett bra första steg för alla är att se till att du har allt du behöver: Block, pennor, pärmar och allt kontorsmaterial kan du beställa från www.officedepot.se och liknande sajter. Tjänar du pengar på ditt bloggande kanske du behöver papper för att skriva ut viktiga bankpapper eller fakturor. Det kan du också beställa. När du har allt du behöver har du bara det roliga kvar – att designa ditt drömrum. Den delen upplåter vi till dig, eftersom bara du vet vad som får igång din inspiration under de trögaste perioderna.