Blogtrain Rotating Header Image

Om Blogtrain

Hej, och välkommen till Blogtrain!

Jag som driver den här verksamheten heter Stellan Löfving, och jag jobbar som skribent, föredragshållare och kursledare. Blogtrain är en del av ett företag som heter Foodwire AB. Vi arbetar med en del olika verksamheter, den gemensamma nämnaren är att det handlar om medier och Internet.

Den bärande idén med Blogtrains verksamhet är att hjälpa Sveriges företag att dra mer nytta av Internet. Massor av företag runt om i Sverige missar allt det goda Internet har att bjuda på. Det handlar främst om mindre företag, som ofta saknar den kunskap och tid som krävs för utforska nätets möjligheter.

Man spiller ork, pengar och ibland en och annan tår, helt i onödan. Det vill jag ändra på genom att berätta om alla enkla, smarta och billiga tjänster och lösningar som finns därute.

Jag är rätt besjälad av det här, faktiskt. Det känns som min uppgift i livet, och den ska jag jobba på med alla medel som står mig till buds. Jag kommer att skriva här, i olika tidningar och andra forum som jag har eller får tillgång till. Och jag kommer att jobba hårt för att få komma ut och berätta om nätets möjligheter för Sveriges företag, genom både föreläsningar, kurser och andra events.

Så här kan du komma i kontakt med mig:
Twitter: twitter.com/stellan
E-post: stellan at blogtrain punkt se
Telefon: 031-799 55 50