Blogtrain Rotating Header Image

Formulär igen

Jag har varit inne på detta förut: jakten på den perfekta formulärtjänsten. Har kikat på EmailMeForm, Google Docs och Wufoo. Wufoo är kanske det jag gillar mest, men även med mitt begränsade behov känns deras gratistjänst lite för snål.

Nu har jag hittat en ny kandidat: PandaForm. Den är bäst hittills, helt klart. Enkel att sätta upp (även om det var lite bökigt att få den att mejla mig en kopia av inskickade formulär) men samtidigt riktigt avancerad för den som behöver. Integration med PayPal, Google Docs och en processfunktion som gör att du exempelvis kan använda tjänsten för supportfrågor med status på varje ärende- det är några av de mer avancerade funktionerna.

Gratisversionen är frikostig, låter dig registrera 10 användare, ta emot 3000 inskickade formulär per månad och ger 5 GB lagringsutrymme. Räcker för mig! Här kommer ett litet klipp med mer information:

Uppdatering: Jag skickade en supportfråga till PandaForm och fick snabbt och konkret svar. Uppskattas också.

One Comment

  1. [...] finns fler alternativ, men Wufoo är det bästa jag har testat hittills. Läs gärna mer om formulär på Stellan Löfvings blogg Blogtrain. PandaForm, som Stellan skriver om, ska åtminstone vi kolla [...]

Leave a Reply