Blogtrain Rotating Header Image

Peace, love and understanding – och jag ska dit

Nu har jag anmält mig till årets upplaga av Sweden Social Web Camp. Jag var där förra året, det var fantastiskt kul och jag ser redan fram mot den 13 augusti. Om du undrar vad detta handlar om, följ länken här ovanför så kommer du till campets webbplats. Enkelt uttryckt kan man säga att det är en samling för folk som är intresserade av sociala medier i Sverige. Ön Tjärö i Blekinge är bokad och invaderas av IT-intresserade människor över en helg.

Superkul!

De första 250 biljetterna bokades igår. De gick åt på mindre än en timme. Efter vad jag förstår kommer det dock att släppas fler biljetter framöver, så om du är intresserad ska du hålla utkik på sajten.

En fråga jag fått flera gånger lyder ungefär såhär: “Är inte det där bara för den svenska Interneteliten?”

Att någon skulle placera in mig i den svenska Interneteliten är visserligen smickrande, men svaret på frågan är definitivt nej. Den stora styrkan med det avslappnade upplägget är att alla kan känna sig välkomna. Det är en kärleksfull och inbjudande stämning, en underbar blandning av människor som deltar och öppenheten är otroligt inspirerande.

Det är sociala medier, face to face.

Det är vår tids Woodstock.

Peace, love and understanding. And I’ll be there, buddy.

Leave a Reply