Blogtrain Rotating Header Image

Mycket nu, som man brukar säga

Jag är inne i en rätt hetsig arbetsperiod, och går runt med konstant dåligt samvete för att jag inte tar hand om mina bloggar. Men så får det vara ibland. Jag håller mig till mitt valspråk, som jag slog fast för några år sedan:

“Det viktigaste är att det är jag som bloggar, och inte bloggen som jagar.”

Det var på den tiden när jag bara hade en blogg. Nu har jag… eh…  sju, typ. Det beror lite på hur man definierar, men ändå.

Hursomhelst: en liten nyttighet tänkte jag ändå skicka med som tack för att du masat dig hit denna soliga söndag. Det är nyheten om Skypes nya satsning på flerparts videosamtal . Gode vännen PO och jag har gnällt en del över bristen på något i den här vägen, och ett tag började vi nästan spåna på att försöka göra en egen tjänst. Tack vare PO:s blogginlägg (eller?) fick Skype ändan ur. Bra där!

Leave a Reply