Blogtrain Rotating Header Image

Ett evigt tjat om Ning – men det här är rätt viktigt

Känner att jag måste fullfölja här. Har i två omgångar kommenterat Nings beslut att ändra affärsmodell: här och här.

Eftersom jag vet att många gjort sig mer eller mindre beroende Nings gratisnätverk, så har jag också försökt att tipsa om alternativ. Det kan du läsa om i de två inläggen jag länkat till ovan. Idag bjuder dessutom utmärkta nyhetsbloggen Mashable på en lista som innehåller en rad tjänster jag inte kände till. Listan kommer i slutet av det här inlägget.

Så, nu lovar jag att nästa blogginlägg INTE kommer att handla om Ning. Garanterat :)

2 Comments

  1. Nätverkande entreprenörer, inspiratörer, uppfinnare, riskkapitalister… mm
    Just nu är det inte så många där eftersom nätverket precis skapades men någonstans ska vi ju börja.. :D

    http://grou.ps/guldfeber/

  2. Bra där! Det måste vi såklart testa.

Leave a Reply