Blogtrain Rotating Header Image

Google träffar helt rätt- igen

Google lanserar nya fuktioner och förbättringar i Google Documents. Det handlar om en rad olika saker, och jag ska inte gå in i detaljerna. Vill du veta mer kan du gå hit och läsa.

Men det finns en sak som gör mig lycklig. Jag överdriver inte. Den här tjänsten har jag letat efter, men jag har inte hittat något som fungerar tillräckligt bra och smidigt. Att nu ha den integrerad i Google Documents, som jag redan använder varje dag – det är nästan för bra för att vara sant :)

Jag pratar om en ny typ av Document som Google kallar Drawing. Helt enkelt en tjänst för att rita grejer. Små flödesscheman, skisser, vad du vill. Superenkelt och supersmidigt. Flera stycken kan jobba samtidigt, allt sker i realtid och det finns massor av färdiga former och figurer man kan använda.

Den här teckningen tog mig max en minut att göra, och några sekunder att publicera här:

Kanske inget konstverk, men bara för att visa själva principen.

Leave a Reply