Blogtrain Rotating Header Image

Det här är lite kul, men…

Google fick mycket uppmärksamhet med den enkla men smarta reklamfilm man publicerade under senaste SuperBowl (se nedan). Nu har man tagit iden ett steg vidare och lanserat en sajt där du som användare kan gå in och skapa din egen film genom att kombinera ihop åtta olika sökresultat.

Kul idé!

Men den brister lite i genomförandet. Trots att jag använder Googles egen webbläsare Chrome är det mycket som hackar, laggar och krånglar. Och när jag väl gjort färdigt min film, tycks uppladdningen inte fungera ordentligt. Jag hade egentligen inte tid att sitta och pilla med det här alls, och när det inte funkar och tar ännu längre tid, blir jag riktigt irriterad. Det har varit lite för mycket sånt här halvbakt från Google på senare tid, jag hoppas det skärper till sig snart. Du får alltså inte se min film, istället kör jag ut “originalet.”

Leave a Reply