Blogtrain Rotating Header Image

Posteous plockar poäng

Jag har skrivit om Posterous förr. Det är troligtvis den absolut enklaste tjänsten för att publicera saker på nätet och skaffa sig en hemsida eller blogg. Kan du skicka ett mejl, så kan du starta en Posterous!

Dessutom lägger Posterous hela tiden till nya smarta funktioner som gör livet enklare för oss alla. Själv hade jag en hel del bök med att få pekat om domänen stellan.me till Posterous. Nu har Posterous gjort även den processen smartare genom att erbjuda en ny och enkel funktion för att köpa domännamn.

Som bonus har man också lagt till en enkel integration av Google Apps, som är Googles verktyg för oss som vill ha e-post, kalendrar, dokument och så vidare i Googles system. E-posten hamnar då till exempel i Gmail, ett system som många använder och uppskattar.

2 Comments

  1. mjomark says:

    Jag gillar Tumblr. Vad har Posterous för fördelar gentemot Tumblr?

  2. Sant, Tumblr är också väldig enkelt. Och har fler teman att välja på, och möjligheten att enkelt skapa pages.
    Men det finns småsaker, som till exempel det här med domänhanteringen, som gör att jag gillar Posterous mer.

Leave a Reply