Blogtrain Rotating Header Image

Har du blivit googlad, lille vän?

Tjänsten Googlad.nu är en av de där simpla men smarta grejerna som jag gärna hade kommit på. Tjänsten visar egentligen bara en sak: hur många som googlar ett visst sökbegrepp i månaden.

Sajten är skapad av Be Better Online Sweden AB, ett företag som jobbar med … just det: sökmotoroptimering.

En snabb koll på sajten visar att mitt förnamn, Stellan, googlas ungefär 90.000 gånger per månad. Blogtrain googlas ungefär 260 gånger per månad, och det var rätt mycket mer än jag hade väntat mig :)

(Inom parentes kan nämnas att jag egentligen hade tänkt låta min son skriva det här inlägget. Han är med mig på PRAO idag. Men jag insåg snabbt att det var lite marigt, så han har fått ett annat uppdrag istället – att skriva om någon som ligger honom mer varmt om hjärtat. Vad det blir kan du nog spana in lite senare under dagen på hans PRAO-blogg.)

Leave a Reply