Blogtrain Rotating Header Image

Wow – redan över 50 fans!

Tack snälla ni. Det hade jag faktiskt inte väntat mig. Jag älskar er också :)

Nu har jag lagt upp en liten widget i spalten till höger här, så att ingen som trillar in här kan missa att Blogtrain finns även på Facebook.

En sån där fin widget kan du för övrigt fixa själv. Det är ganska enkelt, åtminstone om du jobbar med ett bra webbsystem. Allt du behöver veta går att läsa om på den här sidan. Där står även hur du fixar en rad andra typer av widgets och funktioner. En sån här, till exempel (hoppas den funkar nu…):

Sedan har jag även skaffat en stilig adress till Blogtrains Facebooksida: facebook.com/blogtrain. En sån adress kan du också skaffa, till din personliga profil eller till företagets sida på Facebook. För du har väl en sån? Annars kan du skaffa det här.

Mitt nästa projekt idag blir att testa lite annonsering på Facebook, för Blogtrains kurser. Vi har tre stycken inplanerade i vår, som du kan läsa om här.

Leave a Reply