Blogtrain Rotating Header Image

Det lönar sig att nätverka

Jag berättade häromveckan att jag varit ute och minglat. Faktiskt har jag minglat så det pyser ur öronen de sista 10 dagarna, och det har givit massor av intressanta och roliga kontakter.

En av de allra roligaste sakerna som hände idag på morgonen i Ullevis lounge i Göteborg, var att jag sprang på ett ansikte jag kände igen. Det var Prakash, en programmerare som jag träffade på en tillställning innan jul. Han är extremt duktig på att göra applikationer för mobiltelefoner som exempelvis iPhone, eller telefoner med Googles operativsystem Android. Hans senaste applikation heter Dagens Lunch, den kan du läsa om här.

Vårt möte där bland alla människor resulterade faktiskt i något konkret. Prakash och jag har bestämt oss för att inleda ett samarbete kring utveckling av mobilapplikationer. Jag tänkte lägga upp en egen sida med lite mer information kring det här på bloggen framöver, så håll utkik efter en ny flik i överkanten på sidan.

Och om du eller ditt företag går i tankar om att utveckla en mobilapplikation, tveka inte att höra av dig! Jag tar gärna en förutsättningslös diskussion om vilka möjligheter som finns, och vad man kan göra.

Leave a Reply