Blogtrain Rotating Header Image

Mingel med mersmak

Det här inlägget blir för ovanlighetens skull inte direkt Internetrelaterat. Men jag tycker du ska läsa ändå – särskilt om du är företagare.

Jag har varit företagare i över 20 år, och har länge haft en ganska nedlåtande attityd till nätverkande av olika slag. Tyckte att jag kunde hitta mina kunder själv utan att springa på en massa möten. Känslan har förstärkts under år av mässbesök, där jag många gånger åkt hem med en känsla av att jag kastat bort min tid.

Igår råkade jag mer eller mindre slumpartat trilla in på Företagarnas webbplats. Där hittade jag en länk till den här sajten. Hastigt och lustigt bestämde jag mig för att åka, och det ångrar jag inte. Under två morgontimmar på Bohusläns Museum knöt jag ett antal intressanta kontakter som jag kan komma att dra nytta av på olika sätt framöver.

Faktum är att jag tyckte det där var såpass intressant att jag tänker ta en tur till Borås imorgon.

Leave a Reply