Blogtrain Rotating Header Image

Facebooka på jobbet

Det är en väldig massa snack om det här med Facebook på jobbet just nu. Arbetsgivarna är stirriga och nervösa, vill blockera, stänga av och lägga locket på.

Givetvis har varje arbetsgivare och organisation rätt att sätta sina egna regler. Men har de verkligen rätt att stoppa, blockera och hindra människor från att vara en del av den växande intimitet som håller på att växa fram i vårt samhälle?

Den här videon slår verkligen huvudet stenhårt på spiken. Jag blir varm när jag ser, har kollat två gånger på raken. Vill du höra om flyktingarna från Kosovo som äter frukost varje dag – med farmor i hemlandet? Eller det brasilianska paret i Italien,  som äter middag med familjen i Sao Paolo varannan vecka? Eller de amerikanska soldaterna i Irak, som kan ha kontakt med sina familjer varje dag?

Då klickar du på Play – den lilla triangeln längst nere till vänster. Tio minuter kan du avvara, jag lovar. Så, klicka nu!

4 Comments

  1. [...] Tipstack till Stellan på Blogtrain! [...]

  2. kommunikationsloppan says:

    Jag såg hennes talk härom dagen, det är verkligen 10 minutes well spent!

  3. Bra tips! Hamnar på min veckolista.

    /P.O.

  4. Nell says:

    Såg hennes talk för några veckor sedan, det var verkligen något som fick en att fundera på hur vi använder internet. Tack för en mycket bra blogg, läser och lär här!

Leave a Reply