Blogtrain Rotating Header Image

Det här är också bra

…ruggigt bra, faktiskt. Jerry Silfwer, som även är rätt känd under smeknamnet Doktor Spinn, skriver om varför det är bra för ett företag att driva blogg.

Som du förstår av namnet på den här sajten, så är jag en varm förespråkare för bloggar. Fast jag drar mig lite för att använda ordet. De flesta mindre företag är betydligt mer komfortabla med att prata om en hemsida, så då gör jag det. Enligt mitt sätt att se det är skillnaden egentligen ganska liten. Åtminstone bör den vara det. Främsta kännetecknet för en blogg är att den uppdateras ofta – och det bör gälla även för en hemsida.

Det här ämnet ska jag återkomma till, var så säker. Egentligen är det ju det som är hela affärsidén bakom den här verksamheten.

Nå. Har du läst Jerrys inlägg än? Seså – vad väntar du på? Här får du länken en gång till.

2 Comments

  1. [...] Det här är också bra – BlogtrainThnx! Länkkärlek FTW! :) [...]

  2. Thnx! Länkkärlek FTW! :)

Leave a Reply