Blogtrain Rotating Header Image

Kaizr ur tunnan

Nu händer det saker i den svenska webbhotellbranschen. Riktigt bra saker.

Jonathan Sulo är en riktig veteran i branschen. Han har varit djupt involverad i två av de största succéerna i Webbhotellsverige, Loopia och Binero. Sedan en tid har han arbetat med ett nytt hemligt projekt tillsammans med en grupp riktigt kompetenta personer.

Jag har haft den stora förmånen att delta i ett beta-test av det nya projektet. Faktum är att den här sajten, Blogtrain, ligger på det splitternya webbhotellet Kaizr. Jonathan Sulo skriver själv lite grand om projektet på sin blogg.

“Med Kaizr ska du vara igång på några sekunder”, skriver Jonathan.

Jag har provkört. Och jag kan intyga att det är helt sant. Med Kaizr är du igång på några sekunder. Alla verktyg du behöver för e-post, hemsida eller blogg är klara. Bara att köra igång. Ingen kan misslyckas med en Kaizr-installation.

Personligen har jag nästan lite svårt att fatta hur bra min tajming var när jag ringde Jonathan under en promenad på väg till bokmässan i september. Kaizr var den sista pusselbiten jag saknade för att göra bilden komplett. Min idé och tanke med Blogtrain, som jag bland annat beskrivit i mitt manifest, passar som hand i handske med Kaizr.

Snart kan vi dra igång på riktigt och hjälpa Sveriges småföretagare att ta kontroll över sina webbplatser!

One Comment

  1. [...] utvecklingen kring Kaizr? Följ @jonathansulo på Twitter, och håll koll på hashtagen #kaizr. Läs Blogtrain om Kaizr. 1 mars, 2010 av David Stark Publicerat i kategorin Okategoriserade Dela med [...]

Leave a Reply