Blogtrain Rotating Header Image

Ok, vi rullar

Skrev igår om att jag fått chansen att starta en ny Twingly-kanal om företagande. Och nu är den igång!

Du som inte fått chansen att prova Twingly, ska få det nu. Invite-koden FORETAG gäller för fem personer, så det är först till kvarn som gäller igen. Gå hit och klicka på “Sign up.” Skriv in dina uppgifter och invitekoden FORETAG i fältet Beta code.

Och vad var nu vitsen med Twingly Channels igen?

Jo, så här funkar det: Jag har samlat ihop ett antal källor (17 än så länge, har du fler tips på bra sajter och bloggar – hör av dig!) som tankas in i kanalen. Det ser ut så här (klicka på bilden om du vill se en större version:Bild 133

Detta är rubb och stubb, alla nyheter och inlägg från källorna som jag lagt upp. Men det finns en version till av kanalen. som ser ut så här:

Bild 135

Den kallas “Popular stories” och är ett urval av inläggen. Här listas de artiklar och blogginlägg som vi användare kommenterat eller sagt att vi gillar genom att trycka på “Like”-länken. Det här är grädden som vi tillsammans skummat av det stora flödet.

Visst är det praktiskt? Jag tror det här kan bli mycket användbart. Men det behövs mer! Fler källor i form av intressanta sajter och bloggar som handlar om företagande och entreprnörskap, och fler människor som använder Twinglykanalerna. Om du inte hinner registrerar dig snabbt nog för betakoden ovan, så kommer det fler tillfällen.

Leave a Reply