Blogtrain Rotating Header Image

Nu behöver jag lite hjälp

Gårdagens blogginlägg resulterade i en intressant förfrågan från Anton på Twingly, som undrade om jag vill sätta upp en Twinglykanal om företagande. Om du är osäker på vad Twingly och deras kanaler är för något, kan du läsa mer här.

Den korta versionen lyder så här: en Twinglykanal är en samling nyhetsflöden om ett specifikt ämne. Det som gör Twinglys lösning speciell är att användarna hjälps åt att sortera fram det viktigaste materialet.

För att det ska bli en användbar kanal behövs input, och det är där jag behöver din hjälp. Om du har tips på bra sajter och bloggar som handlar om företagande, hör av dig! Så kan vi samla ihop dom till en riktigt maffig kanal som kan bli till ordentlig nytta. Skriv en kommentar här på bloggen, eller gå in på kontaktsidan och hör av dig!

6 Comments

 1. God kväll, det var lite mycket men kommer med två bloggar som handlar om att bygga eget varumärke, en viktig del i företagandet.
  http://perfrykman.wordpress.com
  http://karinsandin.wordpress.com
  kommer säkert på mera under morgondagen
  /elwira

 2. Christian says:

  well med risk för att låta som jag juckar i egen påse, disruptive.nu

 3. [...] Skrev igår om att jag fått chansen att starta en ny Twingly-kanal om företagande. Och nu är den igång! [...]

 4. Jens says:

  Tjenare

  Låter mycket intressant, frågan är bara om kanalen ska handla om “digitalt företagande” eller företagande generellt?

 5. Hej Jens!
  Jag tror det kommer att handla om företagande i allmänhet, och digitalt företagande i synnerhet. Om du är med på vad jag menar? Om företagande, men med en viss slagsida åt det digitala och Internet.

 6. Kanske kan vara något:
  http://www.axbom.se/blogg

Leave a Reply