Blogtrain Rotating Header Image

Vill du bli inbjuden till Google Wave?

Häromdagen skrev jag ett inlägg om den nya tjänsten Google Wave. Bland folk som arbetar med Internet är förväntningarna skyhöga, och det har varit en riktig kapplöpning om att få tag i inbjudning till tjänsten. Google släpper in lite folk i taget, och hittills har man gått rätt försiktigt fram.

Bild 90Men nu har faktiskt jag fått fatt i några inbjudningar. En del har jag redan gjort mig av med, när jag bjudit in folk jag själv skulle vilja ha kontakt med genom Google Wave. Men jag har några kvar, och nu tänkte jag faktiskt köra en liten PR-kupp här.

Om du är intresserad av att bli inbjuden till Google Wave, kan du skicka ett mejl till stellan at blogtrain punkt se, eller ett direktmeddelande på Twitter. Och om du gör lite reklam för den här nystartade sajten, och hjälper mig att förverkliga idéerna i mitt manifest – då hamnar du först i kön!

One Comment

  1. [...] förtydligande: Du som är intresserad av Wave-invite, läs detta först: http://www.blogtrain.se/wave-invite/ [...]

Leave a Reply