Blogtrain Rotating Header Image

Vd:n som bloggar

Carlsbergs vd Otto Drakenberg berättar i Dagens Industri idag om varför han bloggar. Jag har tyvärr inte kunnat hitta någon länk till vare sig artikeln i DI eller hans blogg, men här kommer ett referat av artikeln som vi publicerade idag i vårt nyhetsjänst Foodwire

“Jag gör inte det här för att jag inte har något annat för mig, utan för att bygga Carlsberg Sverige som företag. Kommunikation är en av nycklarna. Bloggen är ett av flera redskap”. Så förklarar Carlsberg Sveriges vd Otto Drakenberg sin öppenhjärtiga blogg, som fått ett stort genomslag internt i bolaget. Bloggen är till för att få de anställda att arbeta mer engagerat, säger han till Dagens Industri, och arbeta mot det gemensamma målet Vision 2013, och beskriver allt från resultatet av affärsmöten till privata angelägenheter som rör hem och familj.

Leave a Reply