Blogtrain Rotating Header Image

Lek med Facebook

Jag sitter på ett tåg på väg mot Malmö, där jag ska vara med på en konferens. För närvarande står tåget still mellan Ängelholm och Helsingborg på grund av ett signalfel (har du hört den förut?) och jag är redan sen. Men jag tänkte ändå bjuda dig på ett litet tips som du kanske kan ha nytta av.

Jag pratar om Facebooks utvecklingsverktyg, där man kan bygga ihop egna funktioner som sedan kan installeras på en hemsida eller blogg.

Jag har inte hunnit djupdyka än, men tycker det verkar som om Facebook nu börjar ta ned de här sakerna på en nivå som rätt många användare kan klara av. Det är mycket bra, och det hoppas jag du kan ha nytta av också! Själv ska jag leka mer med Facebook ikväll, då jag sitter ensam på ett hotellrum i Stockholm.

Om du testar själv, och inte får till det, får du gärna höra av dig till mig på stellan at blogtrain punkt se, så kan vi försöka hjälpas åt att klura ut det.

Leave a Reply